Nieuw! Speciale nachtkleding voor vrouwen met één borst

Na een (eenzijdige) borstamputatie blijkt dat veel lingerie en nachtkleding niet meer passend is. Voor deze groep vrouwen is al veel ontwikkeld als het gaat om prothese-bh’s. Maar nachtmode, die zelfvertrouwen geeft en de vrouwelijke kant laat zien, ontbreekt. Evolé komt met een nieuw en uniek product op de markt voor vrouwen met één borst; luxe, vrouwelijke nachtmode

Waarom?

Veel nachtkleding in de huidige markt is niet meer toereikend voor de vrouw met één borst. Waar de kleding symmetrisch is – en deze vrouwen asymmetrisch zijn – passen veel gangbare modellen niet meer. Evolé komt voor deze vrouwen met een uniek alternatief. In het streven deze vrouwen ook in de slaapkamer hun zelfverzekerdheid terug te geven, heeft Evolé een collectie asymmetrische nachtkleding ontwikkeld. Deze ontwerpen ademen vrouwelijkheid, sensualiteit en comfort. Evolé geeft hiermee de vrouwen die één borst missen hun sensualiteit en zelfvertrouwen weer terug. Een groot cadeau voor vrouwen die dat gevoel kwijt waren.

Over Evolé

Een ontmoeting tussen twee ambitieuze dames – met een missie – is het startschot geweest van wat nu Evolé heet. Waar de één een idee en ervaring had, bracht de ander kennis en vaardigheden. Een cocktail rijk aan ingrediënten voor een succesvolle samenwerking.

Na een jaar hard werken, presenteren wij met trots de eerste Evolé collectie.


82 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven