OVER EVOLÉ

Eenmaal thuis, na een werkdag vol afspraken of een borrel met vriendinnen, worden de hoge hakken meestal snel opgeborgen. Gevolgd door die strakke jeans of jurk, die wordt verruild voor makkelijke kleding. Overdag voelen we ons hierin comfortabel, aan het einde van de dag – veelal thuis – krijgt comfortabel een andere waarde. Dan mag het nog steeds mooi en vrouwelijk zijn, maar moet kleding vooral prettig zitten. Nachtkleding in het bijzonder.

 

Voor vrouwen met één borst – bij wie ’s avonds de bh-met-prothese in dezelfde kast verdwijnt als de hakken – voelt nachtkleding niet vanzelfsprekend vrouwelijk, sensueel en comfortabel. Omdat die zo vanzelfsprekende symmetrie er niet meer is.

Voor deze vrouwen komt Evolé met een collectie asymmetrische nachtmode.

Één borst, géén prothese, wél mooie nachtkleding

Evolé_waarom Evolé_01.png

Een ontmoeting tussen twee, ambitieuze dames met een missie is het startschot geweest van wat nu Evolé heet. Waar de één een idee én ervaring had, bracht de ander kennis en vaardigheden. Een cocktail rijk aan ingrediënten voor een smaakvolle samenwerking.

Aan enkele brainstormsessies hadden zij genoeg, om hun ideeën om te zetten in daden. Luxe, vrouwelijke nachtmode ontwerpen voor vrouwen met één borst. Waarom? Omdat nachtkleding in de huidige markt niet meer toereikend is voor de vrouw met één borst. Waar de kleding symmetrisch is – en jij asymmetrisch bent – zijn veel gangbare modellen niet meer passend. Evolé biedt een oplossing. Want ook als amazone wil jij je vrouwelijk, zelfverzekerd en sensueel voelen.

portret foto CC.jpg

Met ons merk Evolé wil ik vanuit kracht en positiviteit het onderwerp borstkanker en borstamputatie bespreekbaar maken. 

Carlijn, Ontwerper en mede eigenaar

OOK SAMENWERKEN MET EVOLÉ

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe initiatieven om samen vrouwen hun kracht en vrouwelijkheid terug te geven na een borstamputatie

Neem dan contact met ons op via info@evole.nl