OVER EVOLÉ

Één borst, géén prothese, wél mooie nachtkleding

De collectie van Evolé is er speciaal voor vrouwen met één borst.

Waar tot op heden geen nachtkleding bestond die je paste zoals voorheen, is die er nu wel. De asymmetrische ontwerpen van Evolé ademen vrouwelijkheid, sensualiteit en comfort. Evolé geeft je hiermee je sensualiteit en zelfvertrouwen weer terug. Een groot cadeau voor vrouwen die dat gevoel kwijt waren.

De asymmetrie wordt op subtiele wijze gecompenseerd door het unieke design en gebruik van verschillende stoffen. De verfijnde, zachte materialen zijn van hoge kwaliteit en voelen hierdoor prettig aan.

Evolé maakt gebruik van exclusieve stoffen en elke collectie wordt in gelimiteerde oplage geproduceerd.

Over ons

Een ontmoeting tussen twee, ambitieuze dames met een missie is het startschot geweest van wat nu Evolé heet. Waar de één een idee én ervaring had, bracht de ander kennis en vaardigheden. Een cocktail rijk aan ingrediënten voor een smaakvolle samenwerking.

Aan enkele brainstormsessies hadden zij genoeg, om hun ideeën om te zetten in daden. Luxe, vrouwelijke nachtmode ontwerpen voor vrouwen met één borst. Waarom? Omdat nachtkleding in de huidige markt niet meer toereikend is voor de vrouw met één borst. Waar de kleding symmetrisch is – en jij asymmetrisch bent – zijn veel gangbare modellen niet meer passend. Evolé biedt een oplossing. Want ook als amazone wil jij je vrouwelijk, zelfverzekerd en sensueel voelen.

Volg ons dan op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen

info@evole.nl

Christinastraat 2a

5615 RK Eindhoven

0611185668

  • Evole_Instagram
  • Facebook Icon
  • LinkedIn

kvk: 75391422

btw: 860264609B01

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen,

schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2019 Evolé