ONS PRODUCT

Waar tot op heden geen nachtkleding bestond die je paste zoals voorheen, is die er nu wel.

De asymmetrische ontwerpen van Evolé ademen vrouwelijkheid, sensualiteit en comfort.

Evolé geeft je hiermee je sensualiteit en zelfvertrouwen weer terug.

Een groot cadeau voor vrouwen die dat gevoel kwijt waren.

De asymmetrie wordt op subtiele wijze gecompenseerd door het unieke design en gebruik van verschillende stoffen. De verfijnde, zachte materialen zijn van hoge kwaliteit en voelen hierdoor prettig aan.Evolé maakt gebruik van exclusieve stoffen en elke collectie wordt in gelimiteerde oplage geproduceerd.

Vrouwelijk en zelfverzekerd, óók met een borst

Uniek Design

Dit asymmetrische design is door Evolé zelf ontwikkeld en wij zijn daarmee het eerste bedrijf in Europa dat speciaal voor vrouwen met één borst nachtkleding op de markt brengt.

Voor vrouwen met één borst zijn er gelukkig steeds meer opties in lingerie om uit te kiezen, maar deze vereisen altijd het dragen van een prothese. Bij de nachtkleding van Evolé is dit juist niet nodig, het design sluit perfect aan op jou asymmetrie. De asymmetrie wordt op subtiele wijze gecompenseerd door het unieke design en gebruik van verschillende stoffen. De verfijnde, zachte materialen zijn van hoge kwaliteit en voelen hierdoor prettig aan.

De kanten details in de cup maken het design elegant en vrouwelijk en de plooien geven een subtiel 3D effect.

Unieke pasvorm

De asymmetrische negligé van Evolé wordt gedragen zonder prothese, het model is asymmetrisch waardoor je eigen asymmetrie wordt verzacht. De pasvorm is zeer comfortabel en speciaal ontwikkeld voor vrouwen met één borst.

De geplooide kant bedekt het deel waar geen borst meer zit en beschermd de kwetsbare huid onder de oksel. De kant waar je nog een borst hebt noemen we de kant met de cup. Voor elk model is er een rechtse en linkse versie, de rechtse versie heeft de cup rechts en de linkse versie de cup links.
Om het overzichtelijk te houden hebben we gekozen voor 3 verschillende maten, Small, Medium en Large.

Evole%CC%81_Duurzaamheid_01_edited.jpg
Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor Evolé erg belangrijk, zowel in de materiaal keuze als in het productieproces. Onze negligés worden zowel in België als Nederland geproduceerd. In Nederland werken we samen met een Eindhovens atelier en in België met een confectie-atelier in West Vlaanderen.

De materialen die we gebruiken komen van het overschot van luxe kledingmerken of zijn BCI gecertificeerd. 

We hebben daarnaast ook gekozen om niet elk seizoen een nieuwe collectie uit te brengen, maar juist alleen als de voorgaande collectie bijna is uitverkocht. Op deze manier hebben we geen overtollige voorraad.

Voor nog meer comfort

Ontdek de nieuwe collectie

Evolé_contact_formulier_01.jpg

WIJ ZIJN OPZOEK NAAR JOU

Heb je zelf een (gedeeltelijk) borstamputatie ondergaan, of iemand in je omgeving?

Wij zijn opzoek naar vrouwen die hun verhaal willen delen en ons willen helpen om onze asymmetrische nachtkleding collectie verder te ontwikkelen

Ben je geïnteresseerd?

Vul dan het contact formulier in

dan nemen we contact met je op

 

Alvast bedankt!

Bedankt voor je bericht!